IFA 2012 (everything on video)

JCB smartphones, Τα δοκιμάσαμε σε μπετονιέρα! [IFA 2012]
home-pic TechblogTV. Τα JCB smartphones έχουμε ακούσει το πόσο στιβαρά και ανθεκτικά είναι, όμως αυτή τη φορά έχουμε την ευκαιρία να δούμε από πρώτο χέρι τις δυνατότητές τους. Στο παρακάτω βίντεο η όμορφη κοπέλα με τα απαλά χέρια και κίτρινο προστατευτικό κράνος τα πετάει μέσα σε μια μπετονιέρα και μετά τα ξελπένει στο νερό. Δείτε το βίντεο.  
Sony Xperia V πρώτη επαφή hands-on [IFA 2012]
home-pic TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Sony Xperia V ένα από τα τρία νέα μοντέλα Sony Xperia μαζί με το μεγαλύτερο Sony Xperia T και το μικρότερο Sony Xperia J. Το Xperia V έρχεται με οθόνη αφής 4.3 ίντσες με ανάλυση 1280x720 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή, μνήμη RAM 1GB και κάμερα 13 Megapixel. Δείτε το βίντεο.  
  
ZTE Grand X IN πρώτη επαφή hands-on [IFA 2012]
home-pic TechblogTV. Βρισκόμαστε στην έκθεση IFA 2012 στο Βερολίνο και σας παρουσιάζουμε το ZTE Grand X IN το πρώτο Android smartphone του Κινέζου κατασκευαστή με επεξεργαστή Intel Atom Z2460 (Medfield). Το Grand X IN έχει οθονη αφής 4.3 ίντσες τεχνολογίας LCD με ανάλυση 960x540 pixels και κάμερα 8 Megapixel με δυνατότητα λήψης βίντεο Full HD. Δείτε το βίντεο.  
Huawei Ascend G600, Δώσε τεχνολογία στον λαό [IFA 2012]
home-pic H Huawei παρουσιάζει στην IFA 2012 μία προσιτή οικονομικά πρόταση, η οποία όμως κουβαλά πάνω της αρκετές δόσεις τεχνολογίας, έτσι ώστε να βάλει ακόμα περισσότερους στον κόσμο των smartphones, χωρίς να είναι ανάγκη να ξοδέψουν μια ολόκληρη περιουσία. Υποδεχτείτε, λοιπόν, το νέο Huawei Ascend G600.  
  
 CLICK ON READ MORE (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ) TO SEE MORE VIDEOS OF IFA2012
PLEASE LIKE ...>>>>>>>>>>..
Μετράμε το HTC One XL με τον διπύρηνο Qualcomm S4 [Benchmarks]
home-pic  Εδώ στην έκθεση IFA 2012 στο Βερολίνο και συγκεκριμένα στο booth της Vodafone Γερμανίας είχαμε την ευκαιρία να πιάσουμε στα χέρια μας το 4G HTC One XL με τον διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4. Φυσικά δεν το αποχωριστήκαμε χωρίς να του τραβήξουμε κάποιες μετρήσεις με τα δημοφιλή λογισμικά Quadrant, AnTuTu και Nenamark2. Δείτε τα αποτελέσματα.  
                                  Samsung Galaxy Beam πρώτη επαφή hands-on [IFA 2012]
home-pic TechblogTV. Ανακαλύψτε κάτι διαφορετικό στα Android smartphones, το Samsung Galaxy Beam με ενσωματωμένο βιντεοπροβολέα για να αναπαράγεται το περιεχόμενό σας ή και αυτούσιες τις "οθονιές" του κινητού σας... στον τοίχο. Κάτι διαφορετικό αλλά και με τσιμπημένη τιμή. Δείτε το βίντεο.
home-pic 
 Νέο Ford Sync, Έρχεται Ευρώπη το 2013 με το Focus Electric [hands-on] Μου αρέσει η τεχνολογία στο αυτοκίνητο και το Ford Sync που κυκλοφορεί εδώ και καιρό στην Αμερική έρχεται επιτέλους και Ευρώπη μέσα στο 2013 κάνοντας ντεμπούτο μέσα από το μοντέλο Focus Electric. Είχα την ευκαιρία να τσεκάρω το σύστημα με τις φωνητικές εντολές και την μεγάλη οθόνη αφής 8 ιντσών. Δείτε το βίντεο.
home-pic 
ACER Aspire S7 ultrabook με οθόνη αφής Full HD και Windows 8 [hands-on] Αν κάτι με έχει ενθουσιάσει αυτές τις ημέρες εδώ στην έκθεση IFA 2012 στο Βερολίνο, σίγουρα είναι τα ultrabooks της σειράς Aspire S7. Δύο τρομερά εργαλεία με οθόνη αφής Full HD (1920x1080 pixels) με Gorilla Glass σε δύο διαστάσεις 11 ίντσες και 13.3 ίντσες, λειτουργικό σύστημα Windows 8 και επιλογή από Intel Core i5 ή Core i7, 4GB Ram, δίσκους SSD έως 256GB και αλουμινένιο σασί. Δείτε το βίντεο.

Comments

Popular posts from this blog

Sonic the Hedgehog Movie HD (CAM)

Jailbreak iOS 13.6 Using Checkra1n, Here’s How [Video Tutorial]