MSI GT80 Titan, gaming notebook με μηχανικό πληκτρολόγιο

Όταν χρησιμοποιείς ένα laptop για gaming, πρέπει να κάνεις κάποιες θυσίες, όπως το μηχανικό πληκτρολόγιο. Συνήθως πρέπει να συμβιβαστείς με τα επίπεδα κουμπιά των laptop τα οποία δεν μπορούν να συγκριθούν με μηχανικά gaming πληκτρολόγια που βρίσκεις στα desktop. Από εδώ και πέρα όμως δεν χρειάζεται να συμβιβάζεσαι γιατί το νέο laptop της MSI, το GT80 Titan φέρνει μηχανικό πληκτρολόγιο.
Το 18 ιντσών θηρίο, έχει αρκετό χώρο για το μηχανικό πληκτρολόγιο με τα Cherry Brown MX switches, που τα φτιάχνει η Cherry, εταιρεία που κατασκευάζει πληκτρολόγια εδώ και 50 χρόνια. Εκτός του ότι έχει καλύτερη αίσθηση στα δάχτυλά σου, επιπλέον λειτουργεί πιο αξιόπιστα κατά την διάρκεια έντονου gaming. Το number pad δεν φέρει την ίδια τεχνολογία αλλά είναι πολύ έξυπνα τοποθετημένο στον ίδιο χώρο με το trackpad ώστε να εξοικονομεί χώρο.
Η MSI δεν έχει αναφέρει ακόμη τα specs και την ημερομηνία κυκλοφορίας του GT80 Titan, αλλά γνωρίζουμε ότι θα έχει dual-GPU για να καταφέρνει να ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό gamer. Δεν γνωρίζουμε την τιμή αλλά σίγουρα η τιμή του θα είναι σχετικά τσιμπημένη.
msi-gt80-titan-570

Comments

Popular posts from this blog

Sonic the Hedgehog Movie HD (CAM)

Jailbreak iOS 13.6 Using Checkra1n, Here’s How [Video Tutorial]